Figuranten gezocht film: 'Flop' (25 maart)
Beau van den Boomen
Hallo mensen

Ik ben een filmstudent aan de Dutch filmers Academy en ik ga bijna in productie van mijn korte film: "Flop". Het gaat over een vergeten theaterregisseur die in conflict komt met zijn jongere succesvolle producent. Na het regelen van de mooie locaties tot aan de getalenteerde acteurs: Dirk van der Pol en Alexander van Reeken zijn wij opzoek naar FIGURANTEN.

Type
studentenproductie

Lokatie
theater de Schalm in Veldhoven.

Omschrijving
Ik ben opzoek naar een hoop figuranten waaronder 1 of 2 edelfigurant(en). Je zal hier een backstage crewmember spelen van een theater of een (fictieve) acteur die in het zogenaamde theaterstuk speelt. Heb jij interesse in het maken van Film of vind je het gewoon leuk om studenten te helpen op een set dan hoop ik je graag te zien.

ik ben hier opzoek naar figuranten van verschillende leeftijden het liefst onder de 60 jaar.

Periode
De draaidag is op 25 maart, het zal plaatsvinden tussen 12:00 en 17:00. De exacte tijden volgen nog. De locatie is in het theater de Schalm in Veldhoven.

Wat bieden wij?
Ik zorg voor een leuke ervaring en uiteraard voor een lunch.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmfiguranten.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Beau van den Boomen
login om te reageren op dit bericht
Op: 09-03-2020 / 998 x bekeken
Categorie: Onbetaald , 18-30 , 30-50 , 50+ , Man , Vrouw
Verloopt op: 31-03-2020
bekijk profiel