Figurant (18-23) gezocht voor HOOFDROL in documentaire!
Laura
Hoi allemaal!
Mijn naam is Laura en ik studeer dit jaar af aan de HKU als documentaire regisseuse met een documentaire over figuranten. Waar figuranten in films normaalgesproken op de achtergrond te zien zijn en vaak geen credits krijgen in de aftiteling, spelen ze in deze documentaire voor de verandering de hoofdrol! Het wordt een persoonlijke portretdocumentaire waarin ik drie figuranten zowel op de set als in hun dagelijks leven volg, om zo een beeld te schetsen van wie de gedreven persoon is achter de figurant. In deze documentaire zie je figuranten zoals je hen nooit eerder hebt gezien! BELANGRIJK: Onderstaande omschrijving gaat over de persoonlijke levens van de figuranten. Ik film de echte levens van de figuranten, het dus gaat NIET om het spelen van een rol zoals in een fictiefilm.

Type
studentenproductie

Lokatie
Divers

Omschrijving
Voor een van de hoofdrollen ben ik nog op zoek naar een figurant tussen de 18 en begin 20, die graag actrice of acteur zou willen worden. Hoe ziet jouw leven als figurant eruit en hoe ziet jouw dagelijks leven eruit? Wat doe je om aan klussen te komen en hoe zie jij de toekomst voor je?
Belangrijk is dat je zeer regelmatig figureert, het liefst minimaal een keer per week.

Periode
Het zullen waarschijnlijk ongeveer 4 draaidagen zijn (zowel op de set als dagelijks leven) in de periode tussen begin maart en begin mei. Dit spreken we later samen af.

Wat bieden wij?
Meewerken aan de documentaire is een prachtige kans om samen met mij en mijn filmcrew de mens achter de figurant te laten zien en de wereld een uniek inkijkje te geven in de wereld van de figurant.
Daarnaast zal de documentaire in een bioscoop in Amsterdam in première gaan en worden aangemeld voor diverse filmfestivals.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmfiguranten.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Laura
login om te reageren op dit bericht
Op: 06-01-2020 / 1220 x bekeken
Categorie: Onbetaald , 18-30 , Man , Vrouw
Verloopt op: 14-02-2020
bekijk profiel