Drama The Beholder zoekt figuranten
Basz de Jonge
De film gaat over voormalig sekssymbool en actrice Agnes, wiens gloriejaren voorbij zijn. Ze heeft het daar moeilijk mee. Als een Syrische fotograaf haar vraagt voor zijn project, denkt ze dat het haar kans is om weer onder de aandacht te komen. ,,Ze wil zo mooi mogelijk voor hem poseren, maar hij blijkt naar iets heel anders op zoek: kwetsbaarheid. Dat wordt een worsteling.’’ De film onderzoekt wat het voor een vrouw betekent als haar eigenwaarde enkel op haar jeugdige schoonheid gebaseerd is.

Type
professionele productie / lowbudget

Lokatie
Groningen/Drenthe

Omschrijving
Voor verschillende scene's zijn we opzoek naar figuranten. We zoeken een 20tal figuranten die in meerdere scene's in kleine groepjes de figuratie verzorgen. Leeftijden tussen de 18 en 50 jaar.

Uitsluitend aanmelden wanneer je woonachtig bent in Groningen of Drenthe.

Periode
januari 2020 (exacte draaidagen volgen)

Wat bieden wij?
Een mooie gelegenheid om kennis te maken met de wereld van film en te werken met een ervaren en professioneel team. Natuurlijk zorgen we voor goede catering.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmfiguranten.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Basz de Jonge
login om te reageren op dit bericht
Op: 19-11-2019 / 656 x bekeken
Categorie: Onbetaald , 18-30 , 30-50 , Man , Vrouw
Verloopt op: 19-12-2019
bekijk profiel