Gezocht! Figuranten gesprekspartners voor documentaire
Laura
Hoi! Mijn naam is Laura en dit jaar studeer ik af als film/documentairemaker aan de Hogeschool voor Kunsten Utrecht. Ik ben nu bezig met vooronderzoek voor mijn afstudeerfilm, wat een poëtische documentaire zal worden waarin een figurant/figuranten de hoofdrol spelen.

Type
studentenproductie

Lokatie
Flexibel of telefonisch

Omschrijving
Ik ben op zoek naar figuranten die het leuk vinden met mij te praten over hun leven als figurant.
Wat betekent het voor jou om te figureren? Wanneer ben je ermee begonnen? Wat motiveert jou om te figureren, wat vind je er leuk en misschien ook minder leuk aan?
Alle figuranten die ik spreek zijn mogelijke hoofdrolspelers in mijn documentaire, mits we een interessant gesprek hebben! Dit kan telefonisch of we kunnen afspreken (locatie spreken we samen af, ik ben flexibel).

Periode
Nu tot eind december 2019

Wat bieden wij?
Voor nu doe ik onderzoek en ben ik vooral geïnteresseerd in jouw persoonlijke verhaal. Mocht je verhaal er zo uitspringen dan kan het zijn dat ik jou vraag om de hoofdrol in mijn documentaire te spelen.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmfiguranten.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Laura
login om te reageren op dit bericht
Op: 24-10-2019 / 1177 x bekeken
Categorie: Onbetaald , 18-30 , 30-50 , 50+ , Man , Vrouw
Verloopt op: 31-12-2019
bekijk profiel