Figuranten gezocht voor speelfilm!
Public Creative Agency
Voor opnames van de nieuwe Nederlandse kinderspeelfilm genaamd Engel, een boekverfilming van het gelijknamige boek van Isa Hoes en haar dochter Vlinder Kamerling zijn wij opzoek naar figuranten in alle leeftijden.

Een korte filmomschrijving: ‘'ENGEL gaat over een verlegen meisje die moeite heeft om voor zichzelf op te komen, maar als ze in het bezit komt van een magisch wensklokje wordt ze plotsklaps enorm populair. Maar of dit nieuwe leven haar nu echt gelukkig maakt.....?

Type
professionele productie

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
We zijn op zoek naar figuranten voor velen verschillende rollen in de film; deelnemers van sportklasjes, wandelende voorbijgangers, fanatieke fietsers, ouders op een schoolplein, zakenlui en nog veel meer!

Periode
De opnames vinden plaats op locaties in en om Amsterdam in de periode tussen 18 oktober en begin november.

Wat bieden wij?
Wij bieden een hele leuke dag en hopelijk onvergetelijke ervaring op de set van deze speelfilm! Uiteraard eten en drinken gedurende de dag en een vergoeding van €40.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmfiguranten.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Public Creative Agency
login om te reageren op dit bericht
Op: 02-10-2019 / 2252 x bekeken
Categorie: Marktconforme betaling/vergoeding , 18-30 , 30-50 , 50+ , Man , Vrouw
Verloopt op: 18-11-2019
bekijk profiel