Klem 3 zoekt edelfiguranten met motor!
BNN-VARA
K L E M 3


Het vervolg op de succesvolle serie KLEM waarin het leven van de hoge belastingman Hugo Warmond verstrikt is geraakt in dat van de bekende crimineel Marius Milner en zijn vrouw Kitty van Mook.

Door alle verwikkelingen is Hugo zijn baan kwijtgeraakt en wordt hij alleen nog maar gevonden door dubieuze figuren die fiscaal advies willen om belasting te ontwijken. Wanneer de FIOD hem benadert om een verdachte vastgoed-entrepeneur te bespieden met als tegenprestatie een mogelijke rehabilitatie, neemt hij het besluit die laatste strohalm te grijpen.

Hij weet dan nog niet dat zijn leven opnieuw gevaarlijk verstrengeld raakt met dat van Marius en Kitty.

Marius en Kitty hebben problemen. Marius wil een nieuw leven opbouwen maar kan dat niet zonder nog een grote, risicovolle klus te doen waardoor hij in grote problemen komt. Hugo komt erachter dat Marius op een dodenlijst staat.

Terwijl de situatie levensgevaarlijk dreigt te worden, moeten hun dochters de Cito-toets doen en repeteren voor de eindmusical.


Met onder meer Barry Atsma, Jacob Derwig en Georgina Verbaan.

Type
professionele productie / lowbudget

Lokatie
Amsterdam en omgeving

Omschrijving
Hoi leuke edelfiguranten (in spé)!

Goed nieuws! Voor het derde seizoen van de serie KLEM zijn wij op zoek naar 2 mannen die het leuk vinden om te shinen als edelfigurant! Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een motor (type Chopper) en de bevoegdheid om deze te kunnen rijden, aangezien je personage onderdeel zal uitmaken van een motorbende.

Het enige wat we van je vragen is om drie foto’s te sturen (waarvan in ieder geval één totaalbeeld, één close-up en een foto van je motor), je lengte, leeftijd, woonplaats en ervaring. Verder zal er gedraaid worden in Amsterdam en omgeving. Let wel dat parkeren in Amsterdam menig mens bankroet maakt en wij die tarieven helaas ook niet kunnen vergoeden.

Periode
Voor deze rol dien je zeker beschikbaar te zijn op de volgende dagen:

* Woensdag 2 oktober
* Woensdag 9 oktober
* Maandag 25 november
* Maandag 16 december
* Dinsdag 17 december
* Zondag 2 februari (zeer waarschijnlijk)

Wat bieden wij?
Naast dat je tekent voor een paar superleuke dagen op de set van één van de beste dramaseries van Nederland, staat er ook nog een bedrag van €100,- per dag tegenover als vergoeding, + benzinekosten!

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmfiguranten.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: BNN-VARA
login om te reageren op dit bericht
Op: 26-09-2019 / 581 x bekeken
Categorie: Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 30-50 , 50+ , Man
Verloopt op: 31-12-2019
bekijk profiel