Klem 3 zoekt figuranten!
BNN-VARA
K L E M 3


Het vervolg op de succesvolle serie KLEM waarin het leven van de hoge belastingman Hugo Warmond verstrikt is geraakt in dat van de bekende crimineel Marius Milner en zijn vrouw Kitty van Mook.

Door alle verwikkelingen is Hugo zijn baan kwijtgeraakt en wordt hij alleen nog maar gevonden door dubieuze figuren die fiscaal advies willen om belasting te ontwijken. Wanneer de FIOD hem benadert om een verdachte vastgoed-entrepeneur te bespieden met als tegenprestatie een mogelijke rehabilitatie, neemt hij het besluit die laatste strohalm te grijpen.

Hij weet dan nog niet dat zijn leven opnieuw gevaarlijk verstrengeld raakt met dat van Marius en Kitty.

Marius en Kitty hebben problemen. Marius wil een nieuw leven opbouwen maar kan dat niet zonder nog een grote, risicovolle klus te doen waardoor hij in grote problemen komt. Hugo komt erachter dat Marius op een dodenlijst staat.

Terwijl de situatie levensgevaarlijk dreigt te worden, moeten hun dochters de Cito-toets doen en repeteren voor de eindmusical.


Met onder meer Barry Atsma, Jacob Derwig en Georgina Verbaan.

Type
professionele productie / lowbudget

Lokatie
Amsterdam en omgeving

Omschrijving
Hoi leuke figuranten (in spé)!
Goed nieuws! Voor het derde seizoen van de serie KLEM zijn wij op zoek naar mensen die het leuk vinden om te shinen als figurant! Het enige wat we van je vragen is om drie foto’s te sturen (waarvan in ieder geval één totaalbeeld en één close-up), je lengte, leeftijd, woonplaats en ervaring. We zoeken mensen per volgende week tot voor de kerst, dus schroom vooral niet om ook je beschikbaarheid door te geven!

Periode
Voor volgende week zoeken we per direct naar enthousiastelingen! Check onderstaande data en laat ons weten of je dan toevallig al beschikbaar bent:

- Maandag 30 september: 12:15-22:30
- Dinsdag 1 oktober: 11:15-22:30
- Woensdag 2 oktober: 11:00-17:30
- Donderdag 3 oktober: 11:30-22:45

— Als je op deze data niet kan is er altijd de mogelijkheid om je beschikbaarheid voor andere data door te geven!

Wat bieden wij?
Je tekent voor een superleuke dag op de set van één van de beste dramaseries van Nederland en daarnaast is er een (kleine maar fijne) onkostenvergoeding beschikbaar van €30,- (per dag).

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmfiguranten.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: BNN-VARA
login om te reageren op dit bericht
Op: 26-09-2019 / 1853 x bekeken
Categorie: Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 10-18 , 18-30 , 30-50 , 50+ , Man , Vrouw
Verloopt op: 31-12-2019
bekijk profiel