Dikkige man gezocht
Peter van Reijen
Wij zijn filmcollectief Chillground uit Bergen op Zoom en houden van flauwe humor. Zo flauw dat onze laatste sketch 'Even blazen' is opgepakt door Dumpert en Reddit. En we gaan door!

Type
professionele productie / lowbudget

Lokatie
Bergen op Zoom

Omschrijving
Voor opnames van onze nieuwe sketch zijn we op zoek naar een dikkige man. Iemand die weet dat hij (wat) overgewicht heeft en zich daar niet voor schaamt. Wij maken je dan ook zeker niet belachelijk, maar zien het als een leuke toevoeging voor onze sketch waarbij we met iedereen respectvol omgaan. De sketch vindt plaats in de vorm van een quiz en jij zult bij de prijzentafel staan.

Periode
De opnames vinden plaats op zaterdag 27 juli. We verwachten dat je 1 à 2 uurtjes aanwezig hoeft te zijn.

Wat bieden wij?
Eeuwige roem :) Iedereen, van regie tot camera en van productie tot acteurs, werkt vrijwillig mee aan onze producties. We maken filmproducties in onze vrije tijd (naast dat het ons werk is) en werken volgens onkostenvergoeding. Je reiskosten zullen we uiteraard betalen.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmfiguranten.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Peter van Reijen
login om te reageren op dit bericht
Op: 08-07-2019 / 371 x bekeken
Categorie: Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 30-50 , 50+ , Man
Verloopt op: 27-07-2019
bekijk profiel