Stereotypes gezocht voor nieuw, online programma!
Renee Van der Schoot
Val jij onder 1 of meerdere van de volgende stereotypes?

Man
Vrouw
Homoseksueel
Plus Size
Moslim
Influencer
DJ’s
Pornoster

Ben jij klaar met alle meningen over dit stereotype? En heb je zin om hier gehoor aan te geven? Dan zijn wij voor een nieuw, online programma op zoek naar jou

We hebben een aantal meningen en vooroordelen verzameld. Deze zullen we voor de white screen voorleggen via verschillende vragen. Naast dat we met 1 bekend gezicht per stereotype werken, willen we ook onbekende gezichten aan het woord laten.

Denk bijv. aan homoseksuelen; Is er in de relatie een mannetje of vrouwtje? Heb je seks dates via een app? of bijv. plus size; Ben je lui? Eet je veel? Door de variatie in vragen wordt humor, luchtigheid en een serieuzere toon afgewisseld.

Het doel is om iets open te breken en, waar nodig, vooroordelen weg te halen. Het zal een ontwapenend, maatschappelijk relevant en verbindende serie worden in een wereld vol polarisatie.

De opnames vinden plaats in juli waarbij je individueel (of met zijn 2en) voor de camera vragen beantwoordt op je eigen manier. De antwoorden worden door elkaar gemonteerd.

Het is niet het doel om vooroordelen altijd te ontkrachten; het kan zijn dat een individu deze ook juist zal bevestigen.

Lijkt het je leuk om mee te doen? En jouw stereotype te laten horen? De opnames zullen plaatsvinden in mei in Amsterdam en duren max. 45 min.

Meld je dan z.s.m. aan: [email protected] (Hoe eerder, hoe beter)

Type
semi-professionele productie

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
stereotypes

Periode
juli, 1 x max 45 min

Wat bieden wij?
Een platform om korte metten te maken met vooroordelen

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmfiguranten.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Renee Van der Schoot
login om te reageren op dit bericht
Op: 08-07-2019 / 520 x bekeken
Categorie: Onbetaald , 18-30 , 30-50 , 50+ , Man , Vrouw
Verloopt op: 31-07-2019
bekijk profiel