Modellen / Figuranten voor Corporate shoot
Guido Pijper
Voor kantoorgebouw Delftse Poort Rotterdam zoeken we diverse mannen en vrouwen die mee willen doen aan een fotoshoot met als doel de sfeerzetter voor de uitingen van het gebouw.

Type
professionele productie

Lokatie
Rotterdam Centrum

Omschrijving
We zoeken 6 modellen / figuranten (M/V) tussen de 25 en 50 jaar die zich prettig voelen in een casual business look voor een fotoshoot in een groot kantoorgebouw in Rotterdam. Jullie zullen met elkaar een lekkere sfeer neerzetten die we kunnen fotograferen. Niet al te strak geregisseerd, dus jullie moeten je prettig voelen en lekker je ding doen.

Periode
Aanstaande dinsdag 4 juni 2019, tussen 09.30 en 17.00 uur

Wat bieden wij?
Wij bieden een vergoeding van € 250 ex btw per persoon, inclusief reiskosten. Lunch etc zijn geregeld op de locatie. Er zal geen styling / visagie aanwezig zijn dus we vragen je om jezelf te verzorgen en meerdere sets passende kleding mee te nemen.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Let op: Berichten die geplaatst worden op filmfiguranten.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.
Bericht geplaatst door: Guido Pijper
login om te reageren op dit bericht
Op: 29-05-2019 / 1632 x bekeken
Categorie: Marktconforme betaling/vergoeding , 18-30 , 30-50 , Man , Vrouw
bekijk profiel