GEZOCHT! Figuranten voor nachtscene feelgood - commercial
Jeroen van Duyvenbode
We maken een feelgood commercial waarin we een jonge vrouw volgen die uit gaat in een club. Aan het einde van de avond slentert zij, samen met een vriendin, over de straten van Enkhuizen.
In de achtergrond zien we nog wat mensen rond lopen die zelf ook net een bar uit komen, of nog tot laat hebben doorgewerkt en onderweg zijn naar huis.

Type
professionele productie / lowbudget

Lokatie
Enkhuizen

Omschrijving
We zijn op zoek naar mannen en vrouwen die als nachtbrakers over straat wandelen na een nacht uitgaan. De opnames vinden plaats in Enkhuizen.

Periode
Er zal ongeveer 4 uur gedraaid worden vanaf zonsondergang ergens in de maand juni. De exacte data volgt nog maar houdt er rekening mee dat een gedeelte van de shoot 's nachts zal plaatsvinden.

Wat bieden wij?
Wij bieden een reiskostenvergoeding en een lekkere lunch. Daarnaast garanderen wij een gezellige sfeer op set en een prachtig eindresultaat!

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Let op: Berichten die geplaatst worden op filmfiguranten.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.
Bericht geplaatst door: Jeroen van Duyvenbode
login om te reageren op dit bericht
Op: 10-05-2019 / 870 x bekeken
Categorie: Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 10-18 , 18-30 , 30-50 , Man , Vrouw
bekijk profiel