GEZOCHT! Figuranten voor clubscene feelgood - commercial
Jeroen van Duyvenbode
We zijn op zoek naar figuranten voor een feelgood commercial. De commercial speelt zich gedeeltelijk af in een volle club.

Type
professionele productie / lowbudget

Lokatie
Flevoland

Omschrijving
Om de club te vullen en om echt een feestelijke sfeer neer te zetten, zijn we op zoek naar zo'n 20 á 30 figuranten die op de achtergrond kunnen feesten, drinken, kletsen en dansen. We zijn op zoek naar mannen en vrouwen tussen de 18 en 35 jaar.

Periode
Er zal hoogst waarschijnlijk in Lelystad gefilmd worden op één dag. De opnames zullen in juni plaatsvinden maar de exacte data volgt nog.

Wat bieden wij?
Gezien de hoeveelheid figuranten en het beperkte budget kunnen wij voor deze opdracht geen (reiskosten)vergoeding aanbieden. Wel garanderen wij een gezellige dag met een lekkere lunch en gratis drankjes.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Let op: Berichten die geplaatst worden op filmfiguranten.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.
Bericht geplaatst door: Jeroen van Duyvenbode
login om te reageren op dit bericht
Op: 10-05-2019 / 472 x bekeken
Categorie: Onbetaald , 18-30 , Man , Vrouw
Verloopt op: 15-06-2019
bekijk profiel