Gezocht Kind acteurs
Naomi Brusselman
Voor mijn afstudeerproject aan de Willem de Kooning genaamd ‘Casting Herman’ zoek ik nog acteurs die één scene willen gaan vertolken.

“Casting Herman” gaat over een persoon die ik probeer te identificeren zonder dat ik hem daadwerkelijk ontmoet. Deze persoon heb ik leren kennen door verhalen van andere en informatie vanuit de overheid en het internet. Deze verhalen heb ik omgezet in 7 korte verhalen. In die zeven korte verhalen komt er een stukje persoonlijkheid van Herman naar voren. Het project zelf is de casting en het zoeken van de persoon in de acteurs. Door verschillende acteurs te hebben hoop ik zo steeds een stukje van Herman te kunnen laten zien.

Het project zal een casting dag zijn waar de acteurs één scene zullen lezen. Deze zullen uiteindelijk een onderdeel worden van mijn afstudeer expositie. Deze zullen in 1 take geschoten worden. Hiervoor vraag ik dus ook naar acteurs die zich al kunnen voorbereiden voor de casting dag. De draaidag vindt plaats 25 februari in Rotterdam.

Type
studentenproductie

Lokatie
Willem de Kooning Rotterdam

Omschrijving
Voor de volgende rollen zoek ik:

Kind Herman SCENE 1 HOOGVLIET IJSBREKEN
Voor dit personage, zoek ik een Nederlandse jongen van 8 tot 10 jaar oud. De scene zal heel speels zijn en een beetje ervaring zou fijn zijn.

Tiener Herman SCENE 2 VOOR DE TOFFEE AUTOMAAT
Voor deze scene zoek ik een Nederlandse jongen van 10 tot 14 jaar.
De scene zal heel speels zijn en een beetje ervaring zou fijn zijn.

Periode
25 februari

Wat bieden wij?
Omdat dit een afstudeerproject is hebben we bijna geen budget (eigen budget) helaas kan ik hierdoor geen vergoeding geven wel kan ik voor een lekkere catering zorgen ook kan je het project gebruiken voor je portfolio aangezien het letterlijk casting tapes zijn.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Let op: Berichten die geplaatst worden op filmfiguranten.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.
Bericht geplaatst door: Naomi Brusselman
login om te reageren op dit bericht
Op: 12-02-2019 / 456 x bekeken
Categorie: Onbetaald , 0-10 , 10-18 , Man
bekijk profiel