Acteurs en figuranten gezocht voor Engelse korte film
Michaël
Voor een Engelstalige korte film, getiteld “The Caretaker” voor mijn aanmelding voor onder meer de Filmacademie ben ik op zoek naar een aantal acteurs en figuranten voor verschillende scènes.
De rollen zijn overigens allen zonder tekst.

Type
studentenproductie

Lokatie
Utrecht

Omschrijving
Voor de eerste draaidag zoek ik nog mensen die figuranten willen zijn in een café. De opnames vinden 's nachts plaats in Amersfoort, houd hier dus rekening mee voor je reageert.
Voor de tweede draaidag zoek ik tevens nog iemand voor de rol van drugsdealer. Deze opnames vinden waarschijnlijk plaats in Utrecht (gewoon overdag).
Voor de derde draaidag zoek ik nog mensen voor de volgende rollen:

-Jacob: het doelwit van Jack (ca. 30 jaar oud)

Verder zoek ik nog mensen die die dag willen figureren als bewoners van het appartementencomplex. Hiervoor zijn verder geen eisen.

Periode
18 t/m 20 februari

Wat bieden wij?
Een zeer leuke acteerervaring voor op je cv als (beginnend) acteur. Uiteraard vermelding op de aftiteling en beeldmateriaal voor toekomstige showreels. Eventueel een onkostenvergoeding indien gewenst en natuurlijk consumpties op de set.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Let op: Berichten die geplaatst worden op filmfiguranten.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.
Bericht geplaatst door: Michaël
login om te reageren op dit bericht
Op: 12-02-2019 / 622 x bekeken
Categorie: Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 18-30 , 30-50 , 50+ , Man , Vrouw
Verloopt op: 19-02-2019
bekijk profiel