Figuranten gezocht crematieplechtigheid
Jan Pool
De korte film Eindbestemming, met in de hoofdrollen Joy Verberk (Gl├╝ckauf) en Sander van Amsterdam (Bloedbroeders), regie Jan Pool, is een psychologische thriller over 2 jonge mensen die elkaar in de trein ontmoeten. Elk heeft z'n eigen gedachten, aannames en fantasie├źn over de ander. Maar of die kloppen met de werkelijkheid?

Type
professionele productie / lowbudget

Lokatie
Lelystad

Omschrijving
Voor een crematieplechtigheid zoeken we figuranten die inzetbaar zijn als rouwende familie/vrienden van een overleden vrouw van in de 50. Diverse leeftijden, man/vrouw, tussen 20 en 60 jaar. In totaal 40 personen, in stemmige, passende kleding. Locatie Crematorium Yarden, Lelystad. Geen vergoeding beschikbaar, m.u.v. reiskosten.

Periode
10 maart (zondag) a.s. vanaf 10.00 uur tot max 13.00 uur

Wat bieden wij?
Als je het leuk vindt om op een set te staan met een gemotiveerde cast en crew, en jezelf terug te zien op een groot scherm op diverse filmfestivals ben je van harte welkom!

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Let op: Berichten die geplaatst worden op filmfiguranten.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.
Bericht geplaatst door: Jan Pool
login om te reageren op dit bericht
Op: 06-02-2019 / 668 x bekeken
Categorie: Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 18-30 , 30-50 , 50+ , Man , Vrouw
Verloopt op: 06-03-2019
bekijk profiel