Vader (35-50) + broertjes (7-10) korte speelfilm
Harm Koekkoek
De chaotische Julia probeert na het overlijden van haar moeder haar leven weer op de rit te krijgen, wat haar erg moeilijk gemaakt wordt door nieuwe verantwoordelijkheden die op haar afkomen.

Wij zijn filmstudenten aan de Dutch Filmers Academy in Hilversum. Dit project is een eindfilm waar we het hele jaar aan werken. We zijn gemotiveerd en gepassioneerd en zijn bereid om hard te werken voor het beste resultaat!

Type
studentenproductie

Lokatie
Dutch Filmers Academy, Hilversum (Korte Noorderweg 12)

Omschrijving
Sam en Moos (7-10)
(bij voorkeur een tweeling, maar twee broertjes zijn ook een optie)
Het zijn eigenwijze en eigenzinnige broertjes van Julia. Ze houden van speelgoedauto's en zijn trots op hoe groot ze al worden. Deze twee jongens hebben veel aan elkaar, zeker als Julia en haar vader druk zijn. Ze zijn een steunende, maar soms ook frustrerende factor in het volwassen worden van hun zus.

Jan (de vader) (35-50)
Een koele, nette man, die niet heel uitgesproken is. Hij heeft niet door dat, door de nieuwe functie op zijn werk aan te nemen, hij zijn kinderen ontzettend in de steek laat. Gaandeweg de film krijgt hij steeds iets meer een idee van wat er speelt maar pas als Julia aan de bel trekt dringt alles door. Het conflict tussen hem en zijn dochter Julia is ingewikkeld, en zo heeft hij een belangrijke waarde in het verhaal. Het drama zit vooral tussen hem en Julia.

Voor de rol van Julia zijn gelukkig al genoeg aanmeldingen.

Periode
Castingdagen: begin januari, data zullen nog doorgegeven worden
Tijd: in de middag.
Draaidagen: 4 t/m 16 februari

Wat bieden wij?
Wij bieden een leuke en waardevolle acteerervaring met een mooi eindresultaat. Naast het produceren van een mooie eindfilm is goed onderling (werk)contact erg belangrijk.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Let op: Berichten die geplaatst worden op filmfiguranten.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.
Bericht geplaatst door: Harm Koekkoek
login om te reageren op dit bericht
Op: 17-12-2018 / 763 x bekeken
Categorie: Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 0-10 , 10-18 , 18-30 , 30-50 , 50+ , Man
bekijk profiel