Figuranten gezocht voor studentenfilmproject!
Wietske
Met een groep enthousiaste studenten van de studie Media en cultuur (Universiteit Utrecht) zijn wij bezig met het maken van een fictiefilm, die in januari en februari geschoten zal worden. Het team bestaat volledig uit studenten en wij krijgen een beperkt budget vanuit de universiteit om dit project te realiseren.

Het verhaal:
Een inspiratieloze schrijver zit in een sleur, hij is op zoek naar een onderwerp voor zijn volgende boek en slapeloosheid blijft hem teisteren. In een tweede, parallelle verhaallijn zien we een geheim agente, getaakt om de schrijver, buiten zijn weten om, keer op keer te beschermen van een zekere dood.

Type
studentenproductie

Lokatie
Utrecht

Omschrijving
Voor een drietal filmdagen zijn wij op zoek naar figuranten die ons kunnen ondersteunen bij ons project. Wij zijn op zoek naar mensen van alle leeftijden om te figureren op verschillende momenten in de film: een caféscène, een scène op straat en buiten bij een supermarkt. Wij zoeken mensen die op één van de drie onderstaande dagen zouden kunnen. Bij interesse horen wij dit graag!

Periode
De drie draaidagen, waarbij wij figuranten nodig hebben, zijn:
- zaterdag 2 en zondag 3 februari (beide in de middag, 2 à 3 uur)
- zondag 10 februari (ochtend, 2 à 3 uur of middag 2 à 3 uur)

Wat bieden wij?
Aangezien wij met een zeer miniem budget werken, kunnen wij helaas geen vergoeding bieden, behalve ons enthousiasme en eeuwige dank. Op de dag zelf zullen we proberen iets van een versnapering aan te bieden.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Let op: Berichten die geplaatst worden op filmfiguranten.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.
Bericht geplaatst door: Wietske
login om te reageren op dit bericht
Op: 14-12-2018 / 1469 x bekeken
Categorie: Onbetaald , 10-18 , 18-30 , 30-50 , 50+ , Man , Vrouw
Verloopt op: 11-02-2019
bekijk profiel