Acteurs/Actrices korte film gezocht
Sophie Golbach
Een liefdevolle familieman Frans trotseert samen met zijn familie de gevolgen van de ziekte Alzheimer. Langzaam maar zeker vergeet hij iedereen, maar zal hij de liefde van zijn leven ooit vergeten?

Wij zijn studenten aan de Dutch Filmers Academy in Hilversum. Deze film is het eindproject waar we het hele jaar mee bezig zijn om het te produceren. We zijn erg enthousiast en gepassioneerd om er iets heel moois van te maken!

Type
studentenproductie

Lokatie
Hilversum

Omschrijving
Frans (60-80): Een verwarde maar liefdevolle familieman die geen idee heeft wat er met hem gebeurd. Hij is erg emotioneel aangezien hij geen idee heeft wat er om hem heen gebeurd. Hij houdt ontzettend veel van zijn vrouw Marietje, voor wie hij nog steeds elke dag veel liefde voelt.

Marietje (60-80): Een lieve, sterke vrouw. Ze vindt het verschrikkelijk wat er met haar man gebeurd, maar ze zal nooit zijn zijde verlaten. Als hij in het verzorgingstehuis zit, zit zij daar tegelijkertijd op de revalidatie afdeling. Elke keer als ze vrije tijd hebben zijn ze samen. Ondanks dat ze zoveel houdt van haar man, heeft ze erg veel moeite met de aftakeling van haar man. Dit laat ze echter niet zien, alleen soms ongemerkt.

Noah (5-15): Noah is een sportieve vrolijke jongen, hij heeft een hele goeie band met zijn opa en vindt het dus erg moeilijk dat hij hem niet meer herkent. Ondanks dat blijft hij naar zijn opa toegaan en zal hem nooit alleen laten. Hij probeert zich tegenover zijn familie heel erg groot te houden.

Laurens (30-50): Een hardwerkende, rationeel denkende man. Je ziet hem maar in een paar scenes maar zijn rol is erg krachtig. Hij heeft net als zijn moeder erg veel moeite met het proces van zijn vader. Ondanks dat zorgt hij ervoor dat zijn familie er zo min mogelijk last van heeft.

Bob (30-50): De broer van Laurens en dus de zoon van Frans en Marietje. Hij wil niet accepteren dat zijn vader alles en iedereen vergeet en verdoezeld dit dus ook heel erg. Hij kan het niet goed begrijpen en dat wil hij eigenlijk ook niet. Hij heeft een kleine rol in deze film.

Janne (10-18): Janne is een echt meisje meisje, ze gaat graag op bezoek bij haar opa en oma in het verzorgingstehuis om gezellig wat met hen te drinken. Ze weet dat wat er met haar opa gebeurd niet goed is, maar ze kan het goed accepteren. Totdat hij haar ineens niet meer herkent en het allemaal wel heel erg dichtbij komt.

Periode
Casting datum: Volgt later
Tijd: Variabel
Draaidag: Week van 11-2-19

Wat bieden wij?
Een reiskostenvergoeding, de kans om je kennis te verbreden en te oefenen met nieuwe karakters, een product voor in je portfolio en heel veel gezelligheid. (Er is natuurlijk ook koffie)

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Let op: Berichten die geplaatst worden op filmfiguranten.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.
Bericht geplaatst door: Sophie Golbach
login om te reageren op dit bericht
Op: 05-12-2018 / 1909 x bekeken
Categorie: Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 0-10 , 10-18 , 18-30 , 30-50 , 50+ , Man , Vrouw
Verloopt op: 01-03-2019
bekijk profiel