Vaders en Dochters gezocht!
Savannah van Woudenberg
Hallo Dochters en Vaders!

Mijn naam is Savannah van Woudenberg en ik studeer aan The Royal Institute of Theatre, Cinema & Sound (RITCS) te Brussel.

Het project gaat er over dat je vaak niet de tijd neemt om echt te luisteren en kijken naar de mensen die het aller dichtst bij je staan, terwijl je van hen misschien juist wel het meest zou kunnen leren. Luisteren staat dan ook centraal. De onderwerpen zullen de grote thema's in het leven zijn.

Type
studentenproductie

Lokatie
Utrecht

Omschrijving
Voor een nieuw project ben ik op zoek naar vaders en dochters, van jong tot oud, die het gesprek aan willen gaan met elkaar.

Periode
Het gesprek zal plaats vinden op een plek die betekenis heeft voor beide personen. De locatie moet alleen wel in of nabij Utrecht zijn. Het zal slechtst 2 uur tijd nemen en vindt plaats op 3 of 4 maart.

Wat bieden wij?
Wat je er aan overhoudt is een leuk gesprek en een mooi document van jou en je vader of dochter en natuurlijk reiskostenvergoeding.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Let op: Berichten die geplaatst worden op filmfiguranten.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.
Bericht geplaatst door: Savannah van Woudenberg
login om te reageren op dit bericht
Op: 15-01-2018 / 2100 x bekeken
Categorie: Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 0-10 , 10-18 , 18-30 , 30-50 , 50+ , Man , Vrouw
Verloopt op: 05-03-2018
bekijk profiel